Konzultantica.hr

Domaći mediji i svi vaši kolege bruje o visokim bespovratnim sredstvima koja je Europska unija namijenila za investiranja u Hrvatskoj. Sve zvuči toliko divno i krasno da se pitate – gdje je patka? Kako to da pojedinci bez problema prolaze na natječajima, a vama se nikako i nikako sreća ne želi nasmiješiti.

Nećemo vam prodavati maglu jer je odgovor zapravo vrlo jednostavan: uspješni traže pomoć kod konzultantskih tvrtki.

Konzultantica.hr upravo je to – brend tvrtke Avanca savjetovanje koji okuplja iskusni tim stručnjaka na području upravljanja projektima, planiranju investicija te uspješnog osiguravanja bespovratnih izvora financiranja iz strukturnih fondova Europske unije.

Rado ćemo pomoći svima vama koji ste jednom već bili aplicirali na natječaj, no niste uspjeli. Isto tako, pomoći ćemo i svima vama koji još niste aplicirali na fondove niti jednom, a namjeravate.

Ako ste dakle spremni na nove investicije i jedini trn u oku su vam novčana sredstva potrebna da planiranje pretvorite u opipljivo, javite nam se za pomoć.

Ponudit ćemo vam kvalitetna i pametna rješenja te biti svakodnevna potpora u vašem koračanju do krajnjeg cilja!

Dogovorite svoj sastanak već danas 

Viktorija Cvjetović, univ. spec. polit. za projekte financirane iz EU fondova

Viktorija Cvjetović

Samostalna konzultantica s magisterijem završenim u Beču te specijalizacijom na zagrebačkom Fakultetu političkih znanosti vezanom za pripremu i provedbu EU natječaja, nakon trinaestogodišnjeg iskustva rada na različitim projektima, odlučila je uzeti stvari u svoje ruke i svojoj županiji privući financijska sredstava za njezin napredak.

Stoga je pokrenula brend Konzultantica.hr preko kojeg okuplja mnogobrojni i iskusni tim stručnjaka na području upravljanja projektima, planiranju investicija te uspješnog osiguravanja bespovratnih izvora financiranja iz strukturnih fondova Europske unije.

Tražite li stručnost, iskustvo i kvalitetu na jednome mjestu, Viktorija je tu za vas.

Dogovorite svoj neformalni sastanak već danas 

Pravni podaci o poduzeću

Tvrtka: AVANCA savjetovanje
Adresa: II. Bukovački obronak 3, Zagreb
MB: 97800422
OIB: 73923309442
IBAN: HR2624840081135048194
Institucija kod koje je račun otvoren: Raiffeisenbank Austria d.d.