Novosti o natječajima

Imate kvalitetnu projektnu ideju, ali ne znate na koji je natječaj prijaviti? Ako projekt prijavite na “krivi” natječaj, on se neće uzeti u obzir prilikom provjere, jer prolazak na natječaju ne ovisi samo o spomenutoj kvaliteti ideje i projektne dokumentacije, već i o tome podržava li Vaš projekt opće i specifične ciljeve natječaja.

Kako ne biste “pucali na prazno” za Vas pravovremeno objavljujemo aktualne natječaje sa svim važećim dokumentima za prijavu. U toj se dokumentaciji nalaze i Upute za prijavitelje koje sadrže apsolutno sve informacije potrebne za prijavu projekta.

Ne čekajte zadnji trenutak, upoznajte se s aktualnim natječajima na vrijeme!

Natječaji u tijeku

Objavljen je Natječaj za provedbu tipa operacije 8.5.2 „Uspostava i uređenje poučnih staza, vidikovaca i ostale manje infrastrukture“

U okviru ovog natječaja prihvatljivi su 100% troškovi ulaganja u radove, opremu, usluge i materijale potrebne za
uspostavu, uređenje i održavanje staza, odmorišta, vidikovaca, stuba, ljestvi, nadstrešnica, edukacijskih i informativnih ploča i smjerokaza u šumi i na šumskom zemljištu i izradu, dizajn i održavanje edukacijskih, informacijskih i signalnih ploča.

Objavljen Natječaj “Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja OIE u uslužnom sektoru (turizam, trgovina)”

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja OIE u uslužnom sektoru (turizam, trgovina). Rok dostave projektnih prijedloga je do 21. rujna 2018. godine.

Natječaji u najavi

Najava Natječaja za podmjeru 6.4. nakon donošenja novog Pravilnika

Svi zainteresirani pozvani su da dostave svoje konstruktivne prijedloge za konačnu verziju Pravilnika putem e-savjetovanja. Putem podmjere 6.4. dostupna su bespovratna sredstva do 200.000 eura za agroturizme i turističke objekte na poljoprivrednim gospodarstvima.

Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja OIE u privatnom uslužnom sektoru-turizam i trgovina 4b2.1

Najavljena je objava natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava za ulaganja u energetsku učinkovitosti i korištenje obnovljivih izvora energije u uslužnom sektoru. Na natječaj će se moći prijaviti poduzetnici uslužnog komercijalnog sektora registrirani za obavljanje turističke djelatnosti i trgovinu.